Tomat

Vi har fått tillökning till säsongens balkongväxter! En tomatplanta av sorten Orange Sweet Cherry inhandlades igår på Åbergs trädgård. De är så mysiga där nere och bryr sig verkligen. Jag var inte med (migrän) men de hade frågat Johan så att han inte tänkte ställa ut den direkt. Han försäkrade att den skulle få bo inne i fönsterkarmen ett par veckor. "Bra", sa de, "annars hade vi inte sålt den till dig"...
 
Så här står den nu och lär göra till i slutet av maj. Eller när nu värmen behagar komma. 



LGF - Långsamt Gående Fordon

Ni vet känslan när man kör bil på en smal gata och hamnar bakom en cyklist.  Man kan inte köra om för det är för trångt och man är frustrerad över att det går så sakta. 

Precis det hände Johan och mig på väg hem från gymmet idag. Fast tvärtom!
Vi cyklade och hamnade bakom en riktigt långsam bil med släp. Flera gånger var vi nära att köra in i ekipaget när han/hon saktade in för att passera gupp. Och vi kunde inte köra om för det var för smalt. Plus att man ju aldrig vet när den jäkeln plötsligt hittar gaspedalen...

Garderobsrensning!

Nu har jag vårstädat i garderob och byrålådor! Fick utrensat en hel del som jag inte använder längre, som blivit slitet eller för litet. Det har legat som ett dåligt samvete i lådorna och tagit upp plats. Men nu åker det iväg till välgörenhet!
Kvar i garderoben finns några osäkra kort som jag inte riktigt är redo att släppa, måste fundera lite till. Så finns förstås de kläder jag gillar och som är hela och passar kvar. 
Samt plats för lite nytt 😊 
 



Det tar sig

Jo, sakta men säkert tittar de upp. Tror det är tre veckor efter plantering nu. Basilika, physsalis och lite petunior (tömde det sista av en gammal fröpåse). 
 




RSS 2.0