2:e advent och myshelg

Ojoj, vad det skyndar på mot jul. Måste nog se till att komma igång med julklappsinköpen nu i veckan. Tillsammans med alla andra miljoner saker man vill hinna med!

Idag är det andre advent, började dagen med frukostgröt till två tända ljus i ljusstaken och sedan dagens avsnitt av julkalendern. Mysigt. I eftermiddag blir det mer julmys. Nu med tjejerna vilket jag ser fram emot! Ser bara inte fram emot att ge mig ut i det snöovänder som har börjat och som tydligen bara ske bli värre framåt dagen...

Igår var jag och Johan i Malmö och bakade pepparkakor med familjen. Supermysigt!

Så var det bara 26 kvar

Är nu en visdomstand fattigare. Skönt att äntligen bli av med den. Den andre och siste visdomstanden som åkte ut, hoppas nu de andra ska hålla och få sitta kvar. Jag har inte haft ont av varken denna tand eller den förra som åkte ut i våras, men de växte snett och dåligt så det var lika bra att bli av med dem. Täcktes av Frisktandvården också så det var ju ännu bättre!
 
I onsdags åkte den ut så hela dagen igår vilade jag och gjorde stillsamma saker. Man blir lite trött. Jag har faktiskt inte direkt ont, tanden i våras var värre. Mest i onsdags när bedövningen släppte och så i går kväll har det gjort ont så det är ju skönt. Men jag är svullen och ser enligt min bror ut som en köttbulle i ansiktet. Tack för den liksom. :)
Idag ska jag försöka jobba lite i alla fall, blandat med att vila ut. Tar lite tid att äta också, längre tid än vanligt alltså. :P

Nu åker brevlådorna ner

Så var det definitivt slutet för brevlådorna då. Nu under lunchen har de helt sonika sågat ner dem. Utanför mitt köksfönster ligger brevlådorna än kvar på marken. I snön, öppna och med post i medan det snöar för fullt... Känns inte så schysst att lämna dem så. Nu får Bring i alla fall lära sig att använda posthusen i stället.
 

Förmiddagens arbete

För alla er som undrar vad man gör när man ex-jobbar. Nu i förmiddag har jag:

- Ringt SYSAV och dubbelkollat ett mejlsvar jag fick förra veckan.
- Skickat mejl till tyskland, fast på engelska som tur är! Hoppas få svar från denne tyske tillverkare av biogasanläggningar på var det finns goda exempel.
- Försökt knåpa ihop bra med frågor till kommunerna. Tänkte mig att min handledare skulle kikat på dem innan jag skickar ut dem, men nu skulle han åka till Japan resten av veckan... Så jag kanske får skicka dem ändå. Försöker ta hjälp av min metodbok "Samhällsvetenskapliga metoder" för att få till frågorna bra.

I eftermiddag tänkte jag fortsätta lite med frågorna och kanske göra lite GIS.

RSS 2.0