Fredag

Det sägs att man ska varva ner på jobbet i slutet av veckan, särskilt om man har anlag för migrän. Well, idag gick det åt skogen. 


Veckans sista timme blev också veckans i särklass stressigaste. 


Jag satt i vågen och allt hände. Det var många bilar och lastbilar inne som skulle vägas in och ut. Tömning av containrar på återvinningscentralen pågick och de ska också vägas. Total anarki rådde när bilar stod på fel vågar och körde hit och dit. Inte konstigt det blev en felvärvning till slut. 


Webbkameran fungerade inte, en kollega sprang och fixade med den. 

Det blev köer, folk tutade och det ringde på flera linjer samtidigt. Så klart gjorde jag några fel och fick göra om, vilket inte gjorde köerna mindre. 

Mitt i allt ringde en man till kundtjänst för att be mig om ursäkt för att han skällt på mig tidigare under eftermiddagen, så fick jag ta det också. Fast då tog Carina över rodret i vågen under tiden - tur det för jag hade just då brydderi med hur jag skulle slå in en kontantkund...


Fick jobba över lite för att få ihop stängningen. Då fick jag ändå hjälp där. Gud det var riktigt stressigt! 

Skönt det är helg nu! Och skönt att underbara Johan står i köket och fixar medan jag får pusta ut på soffan. Ska få hans goda köttfärspiroger till middag 😀


Mitt nya bibliotek

Jag har alltid gillat att gå på biblioteket och låna böcker. Strosa längs med hyllorna och plocka på mig intressanta titlar eller böcker med lockande omslag. Jag lånar ofta en hel hög åt gången. 

Kruxet har varit sedan när jag kommit hem och insett att jag inte kommer hinna läsa alla böckerna på den månadslånga lånetiden. Så då måste man komma ihåg att förlänga lånen och i värsta fall ta sig tid att åka till biblioteket i omgångar för att lämna böcker efterhand då lånen kanske inte går att förlänga. 

Tills jag kom på lösningen och hittade mitt nya bibliotek 😄 Hemma hos mamma och pappa. Där kan jag låna en hel hög med böcker utan att tänka på lånetid eller förseningsavgifter. Perfekt!

Igår när Johan och jag var över på middag så passade jag på att låna med mig en hög. Nu är jag rustad för ruskiga höstdagar! 




RSS 2.0