Heraförmiddag

När jag har råd vill jag inte ha en hund, jag vill ha en Hera =)

Efter att hon inte fick följa med pappa när han skulle i väg på morgonen satte hon allt hopp till mamma om att få en promenad. När hon sedan inte fick följa med henne heller tog jag mig tiden att gå ut med henne. Den lyckan när hon insåg att vi skulle gå ut! Hon for runt i trädgården i väntan på att jag skulle låsa dörren och ta mig till grinden. Sen bar det av i rask prommenad, hon såg riktigt glad ut. Lika glad åt att gå bortåt var hon att vända hem igen. Husse eller matte kunde ju vara hemma igen! Och hade vi inte sådan tur att vi mötte matte i trädgården med matkassar just när vi kom tillbaka. Hera fann snabt en intressant matkasse, den som det fanns ben i till henne! Hon förföljde kassen in i köket, och medan jag öppnade påsen med ben stod hon på två ben och hoppade av iver att äntligen få ett ben. Det har varit en benlös helg.

Heralycka =)

Inskickat!

Uppsatsen är inskickad och mottagen av examinatorn. Nu är hela examensarbetesprojektet nästan klart. Tre delar återstår:
1. Redovisning på tisdag
2. Författande av en populärvetenskaplig artikel
3. Förmodligen lite justeringar av rapporten efter examinationen

Härligt!
Sommarlovet närmar sig. Fast det känns redan som lite lov...


El-studie

Noterar vid studerande av min energilogg på Lunds Energi hemsidan att min elförbrukning de senaste 30 dagarna har varit hög. Kan det månne bero på att datorn har stått på minst nio timmar om dagen? Snittförbrukningen tycks ligga runt 7-8kWh/dag när jag är hemma och strax under 4kwH/dag när jag inte är hemma. Det är typ 8-10 kr om dagen när jag är hemma.

RSS 2.0