Framsteg på paprikan

Äntligen har vår första paprika bekänna färg 😀



Händiga Sara

Jag hade lite datorstrul i förmiddags. Passade på att fixa lite med möblerna i mitt rum. En grej som jag tänkt på hela veckan. Nämligen att jalusierna i två av mina bokhyllor satt på överhyllan istället för på underhyllan. Tänkte att bakom dem vill man ju dölja saker typ lite fula arkivboxar, arbetshandskar och dylikt. Och det är ju mest praktiskt att ha längst ner, för då kommer man ju åt det andra man har i hyllan mycket lättare. Logiskt? Bättre att ha pärmar på överhyllan än längst ner alltså. 

Så sagt och gjort, jag hämtade en skruvmejsel och satte igång. Och förvånade en och en annan kollega kan jag säga! En till och med uttryckte att han inte trodde det om mig att jag skulle ge mig på en sådan sak. (Undrar vilket intryck jag gett? 😀) Att han var imponerad. En annan sa att det kunde vara farligt att visa sig händig...😉

Hur som jag lyckades flytta dem. Utan bruksanvisningen. Men ärligt talat, tack Ikea för att ni förborrar! Och att bygga Ikea-möbler har ju länge varit lite av min grej😊

Efter flytten. (Och kolla vad mycket stämplar jag fått på mitt ansvar att förvara😀)

Nästa projekt, att sänka benen på mitt sidobild, men där kommer jag behöva hjälp!



Inflyttning

Igår kom min dator så idag kunde jag flytta in på riktigt på mitt nya rum!
Jag firade med att shoppa loss i Okays katalog för kontorsartiklar :-) Det blev pennmugg, brevkorg, tidskriftssamlare, tejphållare, sax, skrivunderlägg samt en anslagstavla och nålar till den. Kommer bli kalasbra!

För er som känner mig väl så vet ni att jag alltid älskat skolstarten eftersom man då fick reklamkataloger och fick shoppa loss på pennor, mappar, pärmar och liknande. Så det här var rena drömmen, haha. 

Här är mitt rum som det såg ut i går eftermiddag. Får kanske bli en ny bild när jag kommit iordning lite mer. Redan idag ser det bättre ut. 

RSS 2.0