Registrera mig!

Om någon säger att fixa något "idag" och det sedan inte händer något. Om detta "idag" var i fredags. Och om det som lovats att ordnas spelar ganska stor roll. Fast detta något egentligen inte behöver göras så länge jag inte har lämnat in en grej. När är det okej att tjata?

Att ta slut på något

Det är faktiskt en härlig känsla. Speciellt när det gäller mat. För när det är uppätet behöver man inte längre vara rädd för att det ska bli dåligt!
Därför var dagens lunchsallad extra god för den var ett riktigt ihopplock av det sista jag hade av tomater, salladslök, kruksallad, kycklingbitar, paprika och creme fraîche! Sen att den intogs i trevligt sällskap gjorde ju det hela än bättre :)

Surdeg

Fick för mig att jag ska baka nästa vecka, så imorse satte jag en surdeg. Bara det att nu måste jag släpa den med mig i helgen för att kunna sköta om den... Vad gör man inte för att vara trendig och hälsosam och allt det där!

GIS-kursen

"Jamen det är ju alldeles strålande! Kunde inte varit "rättare".
Bra jobbat."

Den kommentaren förtjänade jag. Som jag slet med den första GIS-övningen innan jag lyckades räkna rätt på koordinaterna. Är mycket nöjd över min insats. Bara sju moduler kvar :)

Imponerande mejlsvar

Så nu ska nog problemet med att allt är understruket i bloggen vara löst. Fick skicka iväg frågan till support och fick ett bra svar till hjälp. Snabbt svar också, mindre än en vecka. Jag är imponerad, för ofta svarar folk väldigt dåligt på mejlfrågor. Har till exempel fortfarande inte fått svar från Bokus kundtjänst i en fråga jag ställde för cirka en månad sedan...
 
Får här passa på att hylla min neurologmottagning som just idagarna hjälpt mig med såväl att boka en tid som att få nya recept via mejl. Snabba svar trots att anledningen att jag fick mejla är hårt tryck på mottagningen och telefonköer som gör att man inte kommer fram alls på telefonnummret. Imponerande!

RSS 2.0