Tvättestugeklydd

Skulle lite sent boka in en tvätttid här idag. Det var ganska fullbokat men lyckades i alla fall hitta ett litet hål på passet kl. 11-13 i tvättstuga 5 som jag bokade. Lyckades prioritera ut det nödvändigaste att tvätta och gick ner, självklart i ösregn. När jag öppnar dörren till tvättstugan så slår värmen ut mot mig och glasögonen immar genast igen. Det känns inte direkt som att jag vill tvätta där. Funderar på varför det är så funktigt och ser då att ventilationsröret från torkskåpet har lossnat. All fukt från torkskåpet som är i gång hamnar alltså rakt ut i tvättstugan... Det blev ingen tvätttid där.

Hittade samma pass ledigt i tvättstuga 1 i stället som jag bokade och kör nu två maskiner där. Orkar inte mer utan prioriterade ytterligare bland tvätten, förlorade ju dessutom 20 minuter av tiden så det skulle bli stressigt att köra de planerade fyra maskinerna ändå. Tacksam också för att mamma erbjöd sig att tvätta något till mig =)


Glad vintrig påsk!

Vi var förvarnade via väderrapporten. Ändå hade jag kanske inte riktigt väntat mig att jag skulle tillbringa påskaftonens förmiddag i pulkabacken! Fick ett sms av kusinen just när frukosten avslutades vid niotiden:

Ska vi åka pulka?! ;)

Kände en barnslig förtjusning och en halvtimme senare stod vi utanför och rotade fram pulkor och fick tillstånd att åka i fasters backe. Var ett tag sedan jag åkte pulka och idag var det riktigt bra före. Nysnö. Som sakta med säkert av solens värme förvandlades till kramsnö. Som lämpade sig för att bygga en snögubbe!

Bild får det kanske bli en annan dag, en söt snögubbe blev det i alla fall!

RSS 2.0