SCB intervju nummer 5 av 8

Jag är med i en arbetsmarknadsundersökning som statistiska centralbyrån genomför. Där det är åtta intervjuer med tre månaders mellanrum. Idag gjorde jag intervju nummer fem och äntligen kunde jag säga att jag hade ett jobb :) Tidigare har jag definierat mig som student / arbetssökande, så det kändes skönt. Hoppas nu jag har jobbet kvar om tre månader när de ringer nästa gång (dvs att jag fått lite förlängt på min anställning!).

Tedags!

I början av året fick jag en påse te från Petra som hon köpt men inte gillade. Ett rött te med smak av choklad, äpple och chili. Jag testade, Johan testade, mamma testade, två kompisar luktade på det... Sen åkte det i soporna faktiskt. Ingen höjdare.

Idag tog Johan också initiativet till att vi skulle kasta ut den svarta varianten av samma te. Det har vi haft länge men bara druckit av enstaka gånger. För det är inte särskilt gott det heller om man ska vara ärlig. Så ut åkte det! Känns bra. Nu kan vi med gott samvete gå till Tehuset Java senare i veckan och välja nya friska sorter. Vi har varit duktiga på att dricka upp sorter och har nu inte så många kvar.

Dags att fylla på med andra ord. Jag la precis fram Tehusets sortimentbroschyr så vi kan hitta sorter där som vi sen kan provlukta i affären. Te är seriösa saker. :)

Dags att uppdatera

Märker jag har varit dålig på att uppdatera bloggen nu ett tag. Det har bara varit mycket annat som har tagit tid. Jobbet upptar större delen av dagen, pendlingen till Landskrona lägger på lite extratid. Kvällarna går till återhämtning. Har inte riktigt orkat med att slå på datorn då, när jag redan suttit många timmar under dagen.

Vi har också fått ändra lite på vår dygnsrytm. Numer startar radion kl 05.45, lite tidigare än förut då 7.30 eller 8.00 var vanligare. Det har dock inte varit så svårt för mig att anpassa mig till detta på kvällen som jag kanske först trodde. Jag är supertrött och somnar var och varannan dag i soffan medan vi ser på tv. En kväll redan 19.30 men en annan inte förrän 21.15, det varierar lite med vad vi ser på tv och när vi sätter oss och tar vår kvällsfika. Vi är i säng i god tid före 22 och släcker oftast lampan strax före halv elva. Trots att jag ibland sovit en halvtimme i soffan har det inet varit några problem att somna när jag väl kommit i säng. Önskar dock att man kunde få gå direkt från soffan till sängen utan att passera ”Gå”. Alltså utan att duka ut, borsta tänderna, bädda upp och allt det där som man faktiskt piggnar till av att göra.

Ikväll ska jag på yoga med lillebror, ska bli intressant att se hur trött jag är sedan!

RSS 2.0