Svara på mejl!

Så frustrerande att inte få svar på mejl! Förstår inte folk att man sitter och väntar på svar... Jag har skickat hur många som helst och någon kan väl svara?

Hm, tror det blir ekologihuset i eftermiddag. Ska försöka skriva lite.

Tråkregn.

Peppad

Är nu i alla fall tillfälligt peppad och stärkt inför att fortsätta exjobbandet. Har haft handledarmöte nu på förmiddagen.

En sak är säker, i varje projekt finns perioder av ångest då man bara tror att allt ska gå åt pipan. När man är långt nere i en dal vad det gäller tron på projektet. Jag börjar fundera över projektets grunder och vad det egentligen är jag ska och vill få ut av det. Så har det varit i alla projektarbeten jag har gjort. Så även i detta. Och ju större och viktigare arbete, desto mer ångest... Jag är säkerligen inte på väg upp för sista backen.

Nu har jag en del konkret jobb att ta tag i, bredvid ringandet, jagandet och intervjuandet som jag förhoppningsvis kan hålla ångesten borta med.

Ännu en dag

Ännu en dag som bara gått förbi utan att något särskillt hänt. Tack vare migränen. En heldag hemma utan ex-jobbspress (söndag) som hade kunnat ägnas åt städning av någon bortglömd vrå, bakning eller en långpromenad i vårsolen. I stället: eftermiddag i tv-soffan framför Morden i Midsomer.

Det enda som jag fick ut av den här dagen var väl att jag lagade middag som räcker till imorgon också, så slipper jag då.

Efter matlagning och disk var jag ute tre minuter med soporna. Kom in och fick värsta nässelfebern på fötterna. Kliade som in i h-vete och det svullnade upp stora myggbett... Har gått tillbaka nu tack och lov. Men vågar jag mig ut igen? Ska sommaren bli så här? Vad reagerade jag på?


Torsdag

Jag sitter och renskriver en intervju och känner att jag missbrukar ordet "ofta". Dags att hitta lite synonymer. Intervjun ska mejlas till intervjuobjektet för godkännande innan jag får använda henne som källa i arbetet. Så det gäller att renskriva innan jag glömmer. Och innan jag pratar med nästa företag.

Har nu pratat med två företag och märket att det som tomtarna på kommunen sa verkar stämma. Jo, man gör mycket schaktsaneringar. Jo, man deponerar mycket av de förorenade massor schaktas (eller använder som täckmaterial inom deponierna i alla fall). Jo, man fyller igen schaktgroparna med jungfruligt material.

Tusan också. Fast bra för att mitt arbete förhoppningsvis får en mening då. Desto viktigare att det blir bra.

Nu ska jag snart ägna resten av dagen åt gratis lunch, arbetsmarknadsdag och examenspresentshopping.

Huvudvärksdag

När jag till slut bestämde mig för att det var okej att jag inte fick något gjort på ex-jobbet idag och att jag därmed kunde se på tv i lugn och ro utan dåligt samvete. Då blev huvudet bättre. Min plan för resten av dagen är att hålla det på den nivån.

RSS 2.0