Drömmer mig bort från gråa januari...

När januari är grått och trist drömmer man gärna om resor. Jag vill åka till lite mera färger och vackra landskap. Alperna sommartid har börjat locka mer och mer. Schweitz eller Österrike. Bilden nedan är från norra Italien, sydtyrolen. Den har jag just nu som bakgrundsbild på jobbdatorn. 




Tog helt slut

Kom hem från jobb strax före fem. Möttes av Johan i köket som precis la sista handen vid en lassange som sedan åkte in i ugnen. Pratade lite med honom. Bland annat om att vi fått lapp om kommande kylskåpsbyte på tisdag nästa vecka. Jag tog helt slut vid tanken på att vi måste fixa med det. Plötsligt kändes det lite jobbigt att vi köpt på oss en massa mat som ska in i frysen idag. Dessutom ska bytet göras under förmiddagen 8:30-12 och vi måste antingen vara hemma eller lämna in en nyckel till LKF. För de har tydligen inga servicenycklar... Hoppas de går med på att styra tiden lite så Johan hinner vara hemma innan han ska till jobbet. 

En vinnare!

Johan hade fått brev idag. Det berättade att Johan (vi) vunnit en tävling i decembernumret av Buffétidningen!
Vinst: presentkort på Ica värde 300kr.
Tjoho! Bra jobbat älskling :)

Vän av ordning gnäller lite

Nu måste jag få gnälla lite. Sedan stormen Egon har det legat en cykel på gräset utanför vår port. Alltså lite mer än en vecka. Den har vad jag sett inte stått upp en enda gång sedan dess. Då undrar jag, vän av ordning, var ägaren befinner sig? För jag hoppas inte han bor i vårt hus och således har gått förbi cykeln varje dag utan att orka resa den! Den slöe jäkeln!
(Jag hade dessutom, om det varit min cykel, sett till att få in den i cykelstället! Av och till under veckorna blir där ju lediga platser. )

Och om han inte bor här så undrar jag var han håller hus och om han inte alls oroar sig för sin cykel... 




3 år

Idag firar Johan och jag tre år tillsammans. Vi har precis delat en minitårta som jag slängde ihop med en bit chokladkaka vi hade i frysen, en skvätt vispad grädde som var kvar sen helgen samt lite hallon, kiwi och passionsfrukt. Mums :-)

Idag är det också tulpanens dag. Tulpanen är min favoritsnittblomma. Så när jag kom hem idag hade Johan köpt blommor till mig :-)




- Det känns som söndag.

Sa Johan alldeles nyss. 
- Ja, sa jag, det gör det. Men skillnaden är att nu ska jag jobba en dag, sen ska du jobba en dag och SEN är det söndag på riktigt. Och efter det är vi lediga två dagar till!
Känns bra. 

RSS 2.0