Reafynd

Julen kom till slut och alla klapparna var klara i tid. Minns förra julen när snön låg i drivor och jämför med i år då jag funderat på vad som händer om man plockar sju sorters blommor på julafton och lägger under kudden? Juldagarna blev lugna och avslappnade, försöker återhämta krafter nu efter förkylningen. Det tar sin lilla tid, jag kanske inte precis var i mitt livs form innan heller...

Idag blev det en sväng på rean på Entré i Malmö. Brukar undvika rean, men var lite sugen i år. Jag fyndade en klänning som jag spanat på under hösten och som nu gick för halva priset. Mycket nöjd över detta :)

Sista rycket

Den här veckan blev visst den då allt ska hända. Kunde inte sova igår för jag låg och tänkte på allt som ska hinnas med. Mest roliga saker, men ändå. Lite stressad är jag över att julklappsinköpen inte är riktigt i hamn, över huvudtaget. Har knappt köpt några faktiskt, men jag vet vad jag ska köpa. Ändå känns det stessigt att jag inte har gjort det, tänk om någon idé inte fungerar? Måste säga att jag är jäkligt nöjd med mina idéer så jag vill bara ro dem i hamn :)

Ska gärna hinna lite på uppsatsen också, mellan allt julstök och alla julfikor som ska hinnas med. Men jag är fortfarande väldigt trött och äter penicillin, så det blir till att pusta ut framför Greys anatomy dvdn emellanåt tror jag!

Nu ska jag tvätta om en kvart, bäst att hoppa ur pyjamasen först :)

Julbaket inlett

Den här helgen har vi bakat lussebullar och pepparkakor. Tur vi hjälps åt för jag hade inte orkat själv. Är ganska trött nu efter pepparkakorna faktiskt. Skönt att kunna luta sig tillbaka en stund med datorn i knäet och slippa tänka på middagen. Litar på att pappa gör ett utmärkt jobb där :)

Vill bli frisk!

Härliga december, eller?

December ska ju vara den bästa månaden. Tyvärr verkar det inte riktigt stämma för mig i år. Definitivt inte ur hälsosynpunkt i alla fall. När månaden började var jag mitt uppe i en veckas konstant huvudvärk och sömnsvårigheter. Direkt på det följde en riktig dunderförkylning. Med rejält halsont, heshet, tappad, röst, hosta, snuva och till följd av allt detta mera sömnsvårigheter. Har ägnat nätterna åt att se tv, dricka te och äta frukt. Känns det som i alla fall. Igår fick jag nog, så jag ringde vårdcentralen och tiggde till mig en tid. Var så himla trött. Orkade knappt svara på läkarens frågor, tur att mamma var med. Fick lite nässpray och hostmedicin. Följde sedan med hem till Malmö. Det är inget vidare att bo själv när man är sjuk har jag kommit på. Skönt att bli lite ompysslad. Nu vill jag bli frisk så jag kan börja njuta av december! I natt sov jag nästan perfekt, hostmedicindrogad :)


RSS 2.0