Vi har städat efter Simone

Inspirerade av lillebror tog vi oss i kragen och städade upp efter Simone. Stormen alltså. Det låter kanske mer dramatiskt än vad det är. Vi behövde som tur var bara putsa fönsterna i vardagsrummet.
 
Vi lyckades också efter några om och men att öppna balkongdörren för att putsa bort den grå hinna som gärna bildas mellan fönsterglas. Så nu ser det till och med rent ut genom balkongen, det gjorde det inte ens före Simone. När vi delade på dörren såg vi också vad vi känt och befarat inifrån - det fanns noll isolering i dörren. Så vi försökte fixa det med. Kanske blir lite bättre i alla fall!
 
 Före.
 
Efter.
 

Regnig cykeltur till mataffären

Idag var det inte roligt att cykla iväg och handla. November. Kyla. Regn. Det är miljövänligt att cykla till affären, men hade jag haft en bil så hade gränsen för att cykla varit passerad för länge sedan!

Blöta blev vi. Tur vi slipper gå ut mer idag nu utan får mysa med lyxig middag (baconlindad kyckling i äppelcider med rotfrukter) och senare lördagens avsnitt av Downton Abbey som vi inte hann se då. Ska bara få iväg en jobbansökan så tar jag kväll sedan :)

RSS 2.0