Gallerljus

Jag är väldigt nöjd med det gallerljus jag köpte i somras på Ljusboden i Hult. Det brinner väldigt mysigt, även om det väl blir svårare och svårare att ta av vecken och tända det efterhand som det brinner djupare och djupare ner. Lite coolt är det i alla fall. Ovanligt.
Ljusboden i Hult är för övrigt min favorithantverksbod, som har väldigt fina ljus i alla former. Minst ett besök om året är ett måste. Fler besök är farligt för hushållsekonomin :)
 

Inlämnad och snart, snart ...

Jag lämnade in min uppsats igår. Samtidigt som det var en skön känsla så visste jag att det fortfarande fanns jobb kvar att göra. På eftermiddagen blev det påtagligt när det kom på tal att jag skulle redovisa redan i början av nästa vecka - för att hinna få arbetet godkänt i tid för att söka ett stipendium... Mycket att göra innan den här månaden är slut, men om allt går vägen så är jag helt klar när mars börjar. Och det är mycket motiverande!

Nu väntar jag bara på besked om när presentationen ska bli av. Tills vidare skriver jag på stipendieansökan och den populärvetenskapliga artikel som ingår att skriva i examensarbetet. Imorgon ska jag få hjälp att göra en presentation. Allt känns faktiskt väldigt strukturerat och lungt. Hoppas den känslan håller i!

Snabba svar

Jag gillar snabba svar, men ibland kan man ju blí lite orolig... Igår klockan 20:15 mejlade jag in typ slutversionen på min uppsats till handledaren (yey!) för att han skulle kunna läsa medan jag skriver klart sammanfattningen och abstractet idag. Tänkte jag mig. Nu när jag gick in och kollade mejlen, så fanns det ett svar. Skickat klockan 22:45 igår kväll...
 
Bäst att jag skyndar på med sammanfattningen nu då. Har lite annat skoj att ägna mig åt idag också :)

Vilken fikahelg det blev!

Jag har fikat hela helgen känns det som. Väldigt mysigt!
Först i lördags var jag med Petra på Rosen i Malmö och fick min försenade födelsedagspresent. Afternoon tea med scones och bakverk. Det hela var gott, mycket mysigt, trevligt och väl värt att vänta lite på :) Tack!
 
I söndags hade Johan och jag bjudit in våra föräldrar och min bror till fika. Vi hade gjort egna semlor. Det har jag velat och funderat över i flera år att göra och bjuda på, kul att det äntligen blev av. Jättegott och jättetrevligt :)
 

Sömninghet efterlyses!

Jag längtar efter trötta ögon på kvällen i stället för på morgonen! Just nu lägger jag mig de flesta kvällar och känner mig klarvaken. Hjärnan är på högvarv och jag får verkligen anstränga mig för att kunna somna. Jag föredrar de kvällar då man släcker lampan, lägger sig på sidan och sedan inte minns mer...

Exjobbet är inne i sin sista slutfas och jag skriver på det sista. Nackdelen är att jag oftast skriver bäst senare på eftermiddagen och på kvällen. Det hjälper väl till att hålla hjärnan vaken lite längre kan jag anta.

Och sen är jag ju jättetrött på morgonen i stället...

RSS 2.0