Haha!

När jag lämnade in min GIS-rapport förra veckan var jag inte jättenöjd med resultatet precis. Jag tyckte att den dög och hoppades att den skulle bli godkänd trots att jag inte arbetat igenom mina slutsatser så väl. Döm av min förvåning när den blev godkänd med följande kommentar:

"Intressant och välskriven rapport. Jag tycker att du har fångat situationen väldigt bra i de tre kommunerna och att du drar väl underbyggda slutsatser utifrån de uppgifter du samlat in - väldigt bra gjort. Bra struktur på rapporten som gör det lätt för en läsare att hänga med."

Haha! Undrar hur noga den lästs?

Nu är det bara att vänta

Nu är äntligen inlämningsuppgiften inlämnad. Snälla, håll alla tummar ni har för att den
1) blir godkänd
2) blir godkänd snart
så att jag kan göra tentan nästa vecka!

Alla övningar i övrigt är från och med idag Godkända!

Slutspurt

Förra veckan blev det inte mycket gjort på kursen alls faktiskt, så denna veckan har jag försökt att lägga in i alla fall en mental spurt. Har inte så jättemycket kvar nu. Jag har som mål att försöka vara klar i slutet på nästa vecka. Får se hur det går. Vet inte riktigt hur det fungerar när man ska göra tentan och så beror det på hur snabbt lärarna rättar mina inlämningar. Innan de är godkända får jag inte göra någon tenta så mycket vet jag.

Igår lämnade jag in den praktiska uppgiften i sista modulen och jag har grubblat en del över teorifrågorna även om jag ännu inte skrivit ner några svar. Sen är det inlämningsuppgiften i näst sista modulen som ska till också.

Annars jobbar jag på att hitta en praktikplats. Kanske att det är en på g...

Jag har höjt min karma idag...

... genom att skänka £20 pund (eller 203,98kr) till fattiga skolbarn i Niqaragua!

Fjärde dagen

Jag är nu inne på fjärde dagen efter operationen och precis som tandläkaren (eller till och med övertandläkaren) sa så skulle det vara värst 3-5 dygnet. Inte så det gör ont så jag skriker, mer en molande värk och ömhet som påminner om bihåleinflammation. Svullen är kinden också. Vågar fortfarande inte riktigt tugga med höger sida och borstar försiktigt på de närmaste tänderna. Är rädd för att något ska fastna i stygnen eller så och göra ont. Har haft lite svårt att gapa också och mest ätit mjuka saker. Att le eller skratta gör också lite ont (röra kinden för mycket), men är ju trevligt i övrigt så jag gör det ändå.

Äter ipren och alvedon flera gånger om dagen. Kanske låter det som att jag klagar jättemycket och att upplevelsen är hemsk, men det skulle jag nog ändå inte vilja säga. Inte så att jag längtar tills nästa tand ska ut (mer än att ha det gjort) men jag fasar inte heller för det för nu vet jag vad det innebär och att det går att överleva.

En av två avklarad

Då var den första av två visdomständer bortopererad.

Ingreppet gick bra, smärtfritt och snabbt (15-20 min) och så länge bedövningen satt i kändes det bra efteråt också. Men när den släppte, aj! Nu känns det okej, har ätit två alvedon och en ipren som håller det värsta borta. Lär nog knapra piller ett par dagar framåt...

Eftersom man tydligen blöder lättare om man äter varmt så får jag inte göra det under första dygnet. Och tugga är inte heller så lätt just nu. Så jag äter glass, mosad banan och dricker avokadodrink med mjölk.
Jag fick till och med tandsköterskan att erkänna att det var en bra idé att äta glass idag, inte varje dag man får någon som jobbar med tänder att säga det :)

RSS 2.0