En torsdag

Jag kunde ha varit ute och ätit ikväll. Toast Skagen och Ryggbiff var beställt. Men, migränen, eller sviterna av migrän gjorde att jag fick tänka om. 
Hemma en och en halv dag förra veckan. Sjukt trött i lördags. Migrän på jobbet i tisdags. Hemma och vilade ut igår. En chef som, när jag idag svarade "bättre" på frågan Hur är det idag?, tyckte att eftersom jag inte svarade "bra" borde varit hemma även idag. Viljan att få jobba imorgon och viljan att må bra i helgen. 

Så jag avbokade och fick förklara mig på hejdå-rundan när jag strax efter fyra lämnade kontoret. Förvånade utrop "ska du inte med ikväll?"  "Jo det skulle jag, men ..." Men alla förstod. Min migrän har varit synlig de senaste veckorna, tyvärr. Jag har haft fullt upp på jobbet. Det har också märkts. Anledningen? Halvtid i kundtjänst. Hinner inte med så mycket av mina andra uppgifter. De som är jätteroliga och de som gör att jag älskar mitt jobb. 

Det var så skönt idag att få sitta i lugn och ro och i min takt, utan avbrott, få jobba med det jag ville. Utan att telefonen ringde. Var inte i kundtjänst idag. Eftersom jag var i Stockholm och sjuk på mina kundtjänstfria dagar förra veckan och hade extradag (heldag) i vågen respektive möte på torsdag-fredag veckan innan, så var det alltså över två veckor (30/9) sedan jag fick göra det. Kändes oerhört lyxigt! Och imorgon blir det ännu bättre! Då är jag inte ens avbytare i vågen 😊

Så, för att återgå till kvällen. Jag fick Lax med teriyaki-sås serverad av min inderbare Johan. Jag fick sitta i soffan och se min favorit tv-serie (The Mentalist). Och nu blir det snart mera soffmys med Johsn som kommit hem från träningen nyss. Lite te och en kanelbulle kanske. Inte fel det heller. 
Ryggbiffar lär det komma fler av. 


RSS 2.0