Fel dag

Trodde verkligen att jag skulle tvätta nu på förmiddagen. Tills jag inte kom in i tvättstugan. Upptäckte att det inte var förrän imorgon jag bokat, dessutom i fel tvättstuga visade det sig. Nu är det ordnat till rätt tvättstuga i alla fall och jag får väl vänta till imorgon då...

Vad jag definitivt ska göra idag, det är att äta torsdagslunch med några kompisar. Ute hoppas jag!

Puh!

Det var inget bombhål.

Nu har jag äntligen sett lägenheten jag ska flytta till!
Rummen kändes små, men det kan ha berott på att de var övermöblerade. Där stod extra möbler som var köpta till nästa boende nämligen.
Köket kändes stort och luftigt. Det fanns riktig kyl och frys, riktig spis med tre plattor och ugn, kökslådor och bänkyta. Är imponerad!
Nu ska det bli riktigt spännande att få flytta in och göra den till min =)
Tror jag har lyckats säga upp min nuvarande lägenhet så att jag får några veckor på mig att flytta ut, måla och städa. Väntar barapå bekäftelsemejl. Det skulle vara jätteskönt att slippa stressflytta veckan efter midsommar.

Ny lägenhet

Så var det verklighet. Det blir en större lägenhet från och med 1 juli. Förutom att jag ger upp själva lägenheten jag bor i nu (som är bra, men bara lite liten) så har jag alla fördelar kvar. Samma område, samma hus, till och med samma utsikt, till viss del. Fast om det sista är en fördel är frågan, det är ju inte direkt havsutikt! Nära till Willys och Malmö-bussen, nära till Britta, nära till universitetet.

Det enda läskiga är att jag inte har sett lägenheten än, mer än som en spegelvänd planritning. Längtar till jag får se den, så att oron om att det ska vara ett bombhål kan försvinna =)

Det är skrämmande få veckor kvar till flyttdags. Och förutom att planera en flytt har jag ju ett exjobb att skriva klart. Får väl se hur bra det går att koncentrera sig på det idag...

Födelsedagshelgen

Så var födelsedagshelgen avslutad. Fredagen var stressig, lördagen halvstressig och söndagen riktigt lugn. Tjejkväll, familjemiddag och vilodag. Har tänkt ytterst lite på ex-jobbet. Desto mera tid i köket har det blivit. Det blev en mycket trevlig helg, men lika skönt att det är över nu. Planerandet tog en del tankekraft som behövs på annat håll!

Nu får jag väl att ta tag i ex-jobbandet och jobba järnet den här veckan. Och gärna idag, så jag har något vettigt med mig till Kent imorgon... Pust.

Tack alla för helgen!


RSS 2.0