Min klumpiga vecka

De senaste dagarna har jag lyckats tappa cd-skivor på min dator så att en tangent flög av (9:an), dunkat huvudet i den öppna badrumsskåpsdörren så att jag fått en lång rispa i pannan samt slagit knäet i bilen så att det blir ett snyggt blåmärke.

Det räcker nu.

Bowling

Alltid när jag har bowlat så brukar jag säga till mig själv att det här borde jag göra oftare. Det är ju faktiskt riktigt kul!
Igår tog Johan och jag oss in till Malmö för att födelsedagsbowla med Magnus. Inte för att han fyllde år igår, men för att hans present fått vänta lite tills alla hade tid.
Väldans trevligt blev det och trots en del problem med att hitta rätt klot så fick vi till i alla fall vars en bra serie. Det vill säga över 100 p. Det brukar vara mitt mål och i sista omgången som vi preciiis hann spela klart innan tiden gick ut så fick jag till det med två strikes i rad i början och en avslutande spärr-strikeomgång. Bästa serien fick dock födelsedagsfirande Magnus till. Eller vad sägs om 4 strikes, 1 spärr och alla andra omgångar så åkte 9 käglor ner. Bra flyt under tidspress tydligen, för det var sista serien då vi försökte skynda på för att hinna klart.
 
Mycket bra söndagseftermiddag som avslutades med Big Bowls egna söndagsbuffé. Mätt blev jag, det fanns ju så mycket mat man kunde äta!
 
Idag har jag ont lite här och där efter allt klotkastande igår. Mest i vänster sida, fast jag spelar med höger arm. Morfar skulle nog haft ett och annat att säga om min teknik...

Fredag med kunglig glans

Vi väntade och väntade och väntade, och sedan tog det inte ens fem minuter så var det över. Men det var kul ändå!
 
Enligt tidsschemat skulle Kungen och Drottningen anlända till Residenset i Malmö igår kl. 17.35. Jag misstänkte att de skulle vara försenade, för de skulle åka från Lund i rusningstiden. Men att det skulle ta ända till nästan halv sju innan de kom hade jag inte räknat med. Lite kallt att vänta var det, och hungrig var jag. Men det var en kul upplevelse och nu kan jag bocka av två medlemmar till i kungafamiljen som jag har sett live. Bara Madeleine och Estelle kvar.
 
Fick ingen vidare bra bild på dem, så ni får ursäkta att bevisen är lite suddiga ;)
 

Härlig morgon

Det var så härligt att vakna imorse. Först tänkte jag på att det kanske berodde på att jag för första gången på över tre veckor vaknade i min egen säng och ensam. Kanske hade det en del i det hela. Fast förra veckan sov jag två nätter i min egen säng men då lite trängre och mysigare än vanligt och hela helgen sov jag ju faktiskt också ensam och i min egen säng (fast den som står i stugan). Så det kanske inte var det ändå. En annan grej kan ju varit att jag verkligen gillar de lakanen som jag har just nu, de är riktigt sköna. Men sedan slog det mig. Jag tror det sköna var att jag vaknade i ett rum där det faktiskt fanns syre kvar och dessutom var lite svalt. Det har jag inte gjort de senaste dagarna i stugan. Tycker mycket om mitt rum där, men det är litet och allt syre går liksom åt på natten. Nu på vintern dessutom problem med elementet som är effektivt och svårinställt, det plus gassande sol på morgonkvisten är ingen bra kombination.
 
(Jag vet att det inte är syret som går åt, utan att det är en förhöjd halt av koldioxid som ger dålig luft, jag vet det.)

RSS 2.0