Sjuk i halsen

Det började igår på förmiddagen. Fick dricka extra mycket vatten och te på jobbet för att kunna prata med kunderna som ringde. Som tur är ringde det inte så många. 
På kvällen blev det mer ont i halsen och imorse var det inte bättre. Beslöt att stanna hemma. Bra beslut för jag kan knappt prata, det gör ont :( 
Så jag har suttit i soffan druckit ömsom te ömsom vatten. En och en annan Strepsils har slunkit ner och lite glass. 

En dag på jobbet

Idag på jobbet lyckades jag lära min chef ett för henne nytt sätt att prissätta abonnemang i vårt datasystem! Lite kul, särskilt som hon är den som kan programmet bäst :) Men jag har lärt mig av en annan kollega, så det är ju inte jag egentligen som kommit på det. Men lite kul att chefen inte hade koll på det... 

En riktig fixardag!

Vilken dag det har varit! Jag har verkligen fått uträttat en massa ärenden, en del nyare och en del sådana som väntat länge. Jag har:
 
- Laddat mitt Jojo-kort inför måndag.
- Varit på ansiktsbehandling för presentkortet jag fick i julklapp. Denna gång på LenHud i Lund - vilket gick lika bra som i Malmö. Skönt var det :)
- Varit i Teliabutiken och fixat ett nytt SIM-kort som skulle passa i ...
- ... den nya mobiltelefonen som jag var på Media Markt och köpte! Nu har även jag klivit in i smartphone-världen.
- Köpt en cykelhjälm. det blev en svart. Johan var imponerad över hur fort jag bestämde mig, men som jag sa - hela funderandet kring vilken modell som var den "bästa" eller vad man skulle tänka på, det gjorde vi ju i våras när han köpte sin. Alltså gick det fortare nu!
- Varit på Apoteket och fixat medicin.
- Beställt nytt recept hos neurologen eftersom jag upptäckte på apoteket att ett var slut.
- Köpt en tv-guide tidning som jag missade igår när jag handlare.
- Var och tog nytt foto till körkortet som ska bytas. Upptäckte att det var snordyrt. För en bild i fyra kopior, som jag visserligen fick i handen på totalt 7 minuter så fick jag betala 249 kr. Lite väl dyrt kan jag tycka. Fast får väl skylla mig själv som gick till stans bästa fotoaffär och fixade det... Smidigt gick det i alla fall.
 
 

Vita smultron!

 
Jag kom på det - de blir vita helt enkelt :) Detta är inte de första vi kunnat plocka. Tror det blev två tidigare i veckan. De har vuxit sig stora, men har lite mysko form... 
De är goda och smakar ungefär som röda smultron. 
 

RSS 2.0