Sticky Toffee Pudding

Igår avnjöt jag julklappen från lillebror. I sällskap med just honom. Smart idé att ge bort en julklapp som man själv vet man får ta del av :)
(Ska jag säga som gav bort böcker jag själv vill läsa till två personer i hopp om att få låna senare!)

Puddingen kokades först i trettiofem minuter och sedan skulle den ut ur konservburken. Jag tycker sånt är lite läskigt. Det stod man skulel skydda burken med en handduk för att det kunde pysa när man öppnade den. Och jag som är livrädd för att bränna mig (och ännu mer sedan jag saktiskt har brännt mig två gånger på kokande vatten respektive ugnen det senaste halvåret!) tog till rejäla skydd. Måste dock säga att konservöppnaren var lite svårmanövererad med grytvantarna på och en handduk som skymde burken. I slutändan var det värt mödan och efterrätten var god men mäktig!
 
   
Ett..................................två..............................tre..........................färdigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0